WORDT JE HUMEUR EN JE ZELFVERTROUWEN BEINVLOED DOOR HOE JE ERUIT ZIET ?
WILT U GRACIEUS OUDER WORDEN ?
LEES HIER WAT De Clinic VOOR U KAN DOEN.

De Clinic heeft een breed pallet van mogelijkheden om u te helpen. Na een consult, dat wordt uitgevoerd door een deskundig arts, zal u met u besproken worden welke behandeling en/of combinatie van behandelingen wij u aanraden.

Zo zullen wij bij :

Rimpels in het aangezicht: een inschatting maken welke de meest effectieve behandeling voor u zal zijn. Vaak is het toepassen van een Filler en/of Botuline Toxine type A bijzonder effectief. 

Een structuur verbetering van uw huid: onderzoeken of dat een dermaceutische peeling het gewenste resultaat kan geven. De structuur, en daarmee het aanzien van uw huid kan door verschillende oorzaken (zon, vervuiling, hormonen, voeding) niet zo zijn als u die graag ziet. Een dermaceutische peeling kan uitkomst bieden.

Een ouder wordende huid een jonger aanzien geven:

Ouder worden is vroeg of laat zichtbaar maar u kunt het effect ervan (tot op zekere hoogte) verminderen/beperken. In het geval van uw gelaat kan dit bijvoorbeeld door het toepassen van Facial Threads. 

Voor uw gelaat, hals, decolleté, bovenarmen en zelfs uw handen kan ook gekozen worden voor een REVOLUTIONAIRE manier om uw huid te verjongen en te revitaliseren. Het zal duidelijk zijn dat dit een verbetering van het aanzien van uw huid geeft. De structuur verbetert en fijne rimpeltjes verminderen. 

Tot slot: Elke behandeling wordt door goed opgeleide en ervaren specialisten op dat gebied uitgevoerd.
Tijdens uw consult wordt U alle informatie hieromtrent gegeven en een behandelplan opgesteld.
Wij hanteren deze evenwichtige manier van behandelen om U er even jong uit te laten zien als U zich voelt.
Bovenal kiezen wij voor veilige en natuurlijke producten die U een natuurlijke uitstraling geven altijd en overal !